Loading...

Optimaliseer je salesproces met VR en een 3D animatie

Uitdaging

Marcelissen, een innovatieve machinebouwer voor voedselverwerkende industrie (met name voor het verwerken van knolgroenten), wil hun sales efficiënter laten verlopen. Niet alleen op de vakbeurs, nu dit weer mogelijk is, maar ook op de website en tijdens klantgesprekken. Een universele presentatie, zodat iedereen hetzelfde verhaal vertelt.

Marcelissen voedselverwerkingsmachine aardappelen
Verwerkingsmachine aardappelen Marcelissen

Oplossing

Hiervoor heeft XR Group een dynamische 3D animatie en virtual reality omgeving gebouwd. Met deze oplossingen kan elke beursbezoeker of klant tot in detail bekijken hoe de machine van Marcelissen eruit ziet, van binnen en van buiten. Daarbij wordt het ook meteen duidelijk op welke manier de machine draait. Deze visuele belevenis maakt het hele proces meteen duidelijk en trekt het oog van de beursbezoekers en klanten.

Klantbeleving

‘’Door de uitleg die wij kregen van XR Group, voorafgaand aan de vakbeurs, wisten wij precies hoe we met de VR bril aan de slag konden gaan. Beursbezoekers bleven staan om de 3D animatie te bekijken en iedereen die de virtual reality bril opdeed, was erg enthousiast.

De samenwerking met XR Group en de kwaliteit van de omgevingen zijn goed. Dit krijgt daarom ook snel een vervolg’.


- Sjors Vullings, Sales & Marketing Consultant