Loading...
head-vr-blue

DIVERSE SYSTEMEN & PLATFORMS

Het team van XR Software heeft dusdanig veel ervaring van onder andere de gamewereld dat technieken en software-systemen worden ingezet om omgevingen te maken die op elk soort systeem of platform kunnen draaien. Onze software kent geen grenzen en is een uitstekend middel om uw doel te bereiken.

SOFTWARE ONTMOET DESIGN

De software binnen een interactieve omgeving is de motor van het volledige systeem. Onzichtbaar, maar enorm belangrijk. Door de nauwe samenwerking met XR Studio wordt de uitstraling van onze software naar een hoger niveau getild waardoor hyperrealisme in al onze omgevingen haalbaar is.

ALLE PRODUCTIE IN-HOUSE

Software zonder grenzen. Omdat XR Software alles in huis op maat ontwikkelt en programmeert is (bijna) alles mogelijk. Wij bouwen, samen met u, aan oplossingen. Oplossingen op het gebied van presentatie, maar ook op het gebied van personeel en bedrijfsoptimalisatie. Zodat uw verkoopafdeling, personeel en bedrijf optimaal kunnen werken.

MOGELIJKHEDEN

Wij ontwikkelen 3D simulaties & configurators

gamepad-white

Wij ontwikkelen serious games inzetbaar voor training en efficiency

Wij ontwikkelen custom-made 3D, VR, AR en MR software gebaseerd op uw unieke vraagstuk

WAT TE VERWACHTEN

XR Software creëert de middelen die u achter de schermen nodig heeft om het doel, een eigen (trainings-, sales-, presentatie)omgeving te realiseren. Met inzichten en technieken geleerd vanuit diverse game- en virtuele werelden combineren wij het beste wat software te bieden heeft. Wij vervelen u niet met vaktermen, moeilijke begrippen of code-taal, maar nemen u mee in de ontwikkeling van uw eindproduct op een begrijpelijke, laagdrempelige wijze.

Woman VR headset

HOE WIJ WERKEN

XR Software is gevestigd in het XR Center en kent daardoor een nauwe samenwerking met XR Studio. De combinatie van alle kennis, expertises en hard- en software zorgen ervoor dat een optimaal resultaat gerealiseerd kan worden. Elk resultaat is maatwerk en wordt speciaal voor u ontwikkeld. Software is een onmisbaar onderdeel in het ontwikkelen van omgevingen en dus een echte must. Wij zorgen dan ook dat alles ontwikkeld, vormgegeven en gebouwd wordt in nauwe samenwerking met uw bedrijf middels de agile methodiek, zodat u bij de oplevering direct met het eindproduct aan de slag kan. U voorziet ons van de benodigde achtergrondinformatie en basisbehoeften, en onze experts doen de rest… Zo bouwen wij aan oplossing, ook áchter de schermen!

Zowel uw soft- als hardware kan bij XR Center opgeslagen worden. Tevens kunt u de juiste hardware bij ons huren om uw eigen investering zo laag mogelijk te houden. Maatwerk, dat leveren wij. Op welk gebied dan ook.

TESTIMONIALS